Hoe betaal ik mijn bestelling?

Je kan op verschillende manieren online betalen via creditcard (Visa, MasterCard of Maestro of paypal).

Hoe werkt het?

betalen

Op de pagina waar je jouw bestelling afrekent, kies je de betaalmethode waarmee je wilt betalen. (stap 4)

Voer je gegevens (kaartnummer en controlenummer, geldigheidsdatum van je kaart, en je naam of login ) in. Dankzij de beveiligde SSL-procedure zorgen we samen met Multisafepayen je creditcardorganisatie voor een correcte en veilige afhandeling
van je bestelling.

Zodra je creditcard is aanvaard, voeren we je bestelling door. Je krijgt een e-mail met de bevestiging van je bestelling.

Wat met misbruik van je creditcard?

Stel dat iemand jou en ons met je creditcard probeert te bedriegen. Breng ons meteen op de hoogte door te mailen naar [email protected]  of bel:

  • klantendienst België: Nummer 0032(0)11 96 90 85

Je bereikt onze klantendienst van maandag tot en met vrijdag van 9u tot 17.00u.

Meld fraude met je kaart altijd aan je creditcardorganisatie.

Is online betalen veilig?

Je online veiligheid is onze topprioriteit. Online betalen bij Kaboink  is veilig.

De uitwisseling van je gegevens met onze systemen wordt beveiligd via een SSL (Secure Socket Layer) certificaat.

Voor het verwerken van je betaling werken we samen met Multisafepay. Dit beveiligde betaalsysteem maakt het mogelijk alle betalingen heel gebruiksvriendelijk te doen, met een optimale veiligheid en privacy. Dankzij Multisafepayen e-commerce betaal je met het betaalmiddel van je keuze.
Je financiële gegevens worden in alle veiligheid verwerkt. Het nummer van je kredietkaart wordt alleen doorgegeven aan de financiële instelling die de transactie uitvoert. De communicatie met de financiële instellingen gebeurt volgens de door deze instellingen
opgelegde en gecertificeerde transmissie- en beveiligingsprotocollen. We garanederen jouw als kaarthouder de grootst mogelijke veiligheid. Dit is de grote prioriteit in de onlinebetaalsector.

Wanneer moet ik mijn bestelling betalen?

Je moet een bestelling bij de Kaboink shop betalen zodra je de bestelling plaatst. Uiteraard heb je achteraf alle mogelijkheden om bestelde product(en) retour te sturen. Bestellen kun je dus met een gerust hart doen.

Lees meer over ons retourbeleid.